Kristofz.com

plesni tečaji, Ljubljana

TEČAJI SWING PLESA V LJUBLJANI

Dobrodošli! Plesni tečaji swing plesa so prijetna oblika učenja in rekreacije ob dobri glasbeni podlagi v sproščenem ambientu. Tudi sam učim plesne tečaje družabnih swing plesov za odrasle, seveda s pomočjo soplesalk. Vesel bom, če se boste pridružili!

 

skupinska plesna slika s plesnega tečaja v Ljubljani

Druženje in zabava na plesnem tečaju na Iliriji. (vir: lastni foto material)

 

SEZNAM PRIHAJAJOČIH PLESNIH TEČAJEV:

Rednih plesnih tečajev (tedensko obiskovanje) ali plesnih delavnic (enkratni dogodek) trenutno ni razpisanih. Možno se je dogovoriti za zasebne plesne vaje oz. privatne vaje za osebo, par ali manjšo skupino.

Potek plesnih tečajev

Tečaji, delavnice in privatne vaje potekajo na sproščen način in v primernih plesnih dvoranah. Prijavite se lahko v paru. Solo prijave trenutno niso možne. Izjema so tečaji, kjer plešemo solo ali pa privatne vaje. Na tečajih bomo upoštevali ukrepe, predpisane s strani NIJZ. Pozorni bomo na zračenje prostorov, zadostno medsebojno razdaljo med plesnimi pari in podobno. Temu primerno je omejeno število udeležencev na tečajih.

Za več informacij si preberite:

- kako potekajo plesni tečaji,

- kje se nahajajo plesne dvorane.

 

Zakljucek plesnega tečaja swinga, delavnica lindy hop v Ljubljani

Zaključek tečaja na plesni delavnici All That Swing Ljubljana. (vir: Plesno društvo SwingKids)

Vsebina začetnih in nadaljevalnih plesnih tečajev

Pri swing plesu gre za način plesanja, kjer kombiniramo počasne in hitrejše gibe. Poleg swinga (lindy hop) v tečaj vključimo tudi osnove charlestona. Učimo se na način, da boste že po nekaj vajah lahko samostojno zaplesali in istočasno dobili odlično osnovo za morebitno učenje na nadaljevalnih stopnjah. Snov podajamo tudi skozi razne zanimive vaje za vodenje in sledenje, na zabaven in zanimiv način.

Poleg osnovnega tečaja swinga občasno pripravim tudi delavnice ostalih plesnih zvrsti balboa, charleston, shag...

Preberite si še:

- več o plesnih tečajih in zahtevnosti.

 

Začetni plesni tečaj swinga za odrasle, Ljubljana

Na tečaju poskrbimo za kvalitetno učenje in rekreacijo... (vir: lastni foto material)

Zakaj pa ravno swing ples?

Zato, ker se je osnove dokaj lahko naučiti in že po dveh ali treh vajah lahko uživate v plesu! Zato, ker se plesati učimo na kvalitetno glasbo, na zabaven in strokoven način. Zato, ker boste na ta način združili rekreacijo, učenje, zabavo in sprostitev. In ne pozabite: nihče nima dveh levih nog. :)

 

prijetno druženje po začetnem plesnem tečaju v Ljubljani

... po koncu pa se občasno skupaj odpravimo na pijačo. (vir: lastni foto material)

Zasebne plesne vaje

Poučujem tudi zasebne oziroma privatne vaje za osebo, par ali manjšo skupino. Možno se je torej dogovoriti za privatne vaje, če vam je ljubše občasno intenzivno učenje. Swing je postal zanimiv tudi kot poročni ples, saj je sproščen in vsebuje veliko zabavnih figur. Za poizvedbo po zasebni vaji mi prosim pošljite sporočilo. Cena zasebne vaje je 50 € za 60 minut. Najem dvorane je vštet v ceni. Za obisk privatne vaje mi pišite na kristof.swing@gmail.com

Mejling lista

Preko naslednje povezave se pridružite mejling listi za občasno obveščanje. Trenutno se tečaji ne izvajajo. Ko pa ponovno pričnemo, boste s prve roke obveščeni o pričetku oziroma nadaljevanju plesnih tečajev.

 

Oglejte si še ostale podstrani v zvezi s plesnimi tečaji:

Plesni tečaj v Ljubljani (trenutna stran)

Vrste plesnih tečajev swinga

Potek plesnega tečaja

Družabni ples

Zakaj na plesni tečaj

O plesnem učitelju

Lokacije plesnih dvoran

Opis swing glasbe

Opis swing plesa

 

DOMOV - SWING - PLESNI TEČAJ - Potek tečajev - Družabni ples - Zakaj na tečaj - O učitelju - Vrste tečajev - Lokacije dvoran - KONTAKT

Avtorske pravice © 2009 - 2021 Kristofz.com. Vse pravice pridržane.