Kristofz.com

Plesni tečaji za odrasle, Ljubljana

TEČAJI SWING PLESA ZA ODRASLE

Swing plesni tečaj za odrasle, samske in v paru, je idealna izbira! Ples doprinese k večji vzdržljivosti telesa, bolj boste vitalni, odpornejši na stres. Učenje gibalnih aktivnosti pa bo poskrbelo za aktivnost vaših možganov. Plesati se bomo učili na kvaliteten in sproščen način ob poslušanju pozitivne glasbe in že po nekaj vajah boste lahko uživali v plesu! Sprejemamo tako samske plesalce kot prijave v paru. Plesne tečaje vodiva Krištof in Ena v okviru plesnega društva SwingKids.

 

Krištof, učitelj plesnih swing tečajev v paru
Krištof in Mel na plesnem tečaju swing plesa collegiate shag (vir: lastni foto material)

Začetni in nadaljevalni tečaji swing plesa v Ljubljani

Učimo se plesati tako na začetnih kot na nadaljevalnih stopnjah. Swing tečaji v paru so razdeljeni na šest zaporednih stopenj, kjer se na začetni stopnji učimo predvsem east coast swing, na srednji se učimo tudi lindy hop in lindy charleston, na nadaljevalnih pa vse skupaj nadgrajujemo. Posamezen tečaj poteka 80 minut, kar pomeni dovolj časa za ponovitev snovi s prejšnje vaje, jemanje nove snovi in preplesavanje naučenega. Redne plesne tečaje izvajamo v lepih plesnih dvoranah na naslovu Zaloška 69 v Ljubljani. Spodaj so našteti tečaji, na katere se je možno prijaviti.

 

BREZPLAČNI MINI TEČAJ SWINGA

Na tem brezplačniku se bomo naučili osnovn swing plesa; osnovni korak, pesno drži in kakšno enostavno in zabavno figuro. Na tečaju se boste imeli možnost spoznati s swing plesom in z učiteljema. Tečaj bo v nedeljo 19.02.2023 od 19:30 do 20:50. Tudi na brezplačni tečaj se je obvezno prijaviti, sprejemamo tudi solo prijave!

PRIJAVI SE NA TEČAJ

 

SWING ZAČETNI 1

Kmalu pričnemo z novim rednim plesnim tečajem za popolne začetnike. Naučili se bomo osnovne swing korake, nekaj zanimivih osnovnih figur ter osnove vodenja in sledenja. Tečaj bo ob nedeljah od 19:30 do 20:50. Pričnemo 26. februarja 2023. Tečaj bo obsegal 6 vaj, cena je 55 EUR na osebo. Sprejemamo tudi solo prijave!

PRIJAVI SE NA TEČAJ

 

BREZPLAČNI TEČAJ PLESA BALBOA

Tokrat izjemoma razpisujemo brezplačni tečaj plesa BALBOA! Nekaj o samem plesu balboe si lahko preberete tu, če pa bi radi poiskusili ples v živo, pa vas vabim k udeležbi. Na tečaju se bomo spoznali z osnovami tega plesa, spoznali boste plesna učitelja, ki tudi sicer učiva balboo. Brezplačni tečaj bo 15. februarja od 20:30 do 21:50. Na brezplačnik se je potrebno prijaviti, sprejemamo pa zgolj prijave v paru.

PRIJAVI SE NA TEČAJ

 

BALBOA ZAČETNI TEČAJ

Gre za tečaj plesa balboa, v katerega bomo vključili nekaj prvin swinga. Na tečaju se boste torej naučili osnov obeh plesov naenkrat! Učili se bomo osnovnih korakov in nekaj zanimive figure, prehodov, tehnik vodenja in sledenja. Tečaj bo potekal ob sredah od 20:30 do 21:50. Pričnemo 22. februarja 2023. Tečaj bo obsegal 6 vaj, cena je 55 EUR na osebo. Na tečaj sprejemamo samo prijave v paru. Vabljeni!

PRIJAVI SE NA TEČAJ

 

Plesni swing tečaji in večeri za odrasle Ljubljana
Utrinek iz plesnega swing večera v Ljubljani (vir: lastni foto material)

Sprejemamo prijave v paru in samske plesalce

Na marsikatere tečaje sprejemamo tudi solo prijave oziroma prijave samskih plesalcev in plesalk! Gre predvsem za začetne stopnje plesnega tečaja in solo koreografije. Na nekatere tečaje, predvsem gre za nadaljevalne stopnje ali pa tečaje plesa balboa, pa praviloma sprejemamo le prijave v paru. Če nimate partnerja in bi se vseeno radi udeležili nadaljevalnega tečaja, sporočite. Sicer pa so predvsem brezplačne vaje idealna priložnost, da se spoznate z morebitnimi bodočimi soplesalci oziroma soplesalkami, s katerimi se nato lahko skupaj vpišete na redni tečaj.

potek plesnih tečajev lokacije plesnih dvoran zahtevnosti plesnih tečajev

Zakaj obiskati swing tečaj

Swing ples sem spoznal že leta 2005 in do danes se ga še nisem naveličal plesati! Po eni strani je enostaven ples in osnov se je možno hitro naučiti. Po drugi strani pa ponuja neskončno možnosti za učenje in nadgradnjo. Predvsem pa je pomembno to, da je na tečajih in ostalih dogodkih čutiti pozitivno energijo. Učili se boste od inštruktorjev, ki imava večletne izkušnje z učenjem plesa. Posebnost naših swing tečajev je, da učimo tako east coast swing, lindy hop in charleston, vse v enem tečaju! Za morebitna vprašanja se lahko obrnete name in mi pošljete sporočilo na kristof.swing@gmail.com.

 

Samski ali v paru, swing plesni tečaj je prava izbira! Allthatswing festival Ljubljana
Zadovoljni plesalci po druženju na plesnih delavnicah Allthatswing Ljubljana. (vir: Blaž Fortuna)

 

Swing plesni tečaj za odrasle Ljubljana
Učitelja predstavljava novo snov na plesnem tečaju (vir: lastni foto material)

 

Pridružite se mejling listi za občasno obveščanje. Tako boste s prve roke izvedeli, kdaj se bo zgodil kak nov plesni tečaj, delavnica ali preplesavanje.

 

Oglejte si še ostale strani v zvezi s plesnimi tečaji:

 

Kontakt: kristof.swing@gmail.com

Avtorske pravice © 2009 - 2023 Kristofz.com. Vse pravice pridržane.